Tasa-arvoisesti uralle

Yhdenvertaiset -podcast

Yhdenvertaiset -podcast

ssä podcast-sarjassa keskustellaan tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta sekä opiskelua ja työelämää koskevista laeista ja säännöistä. Yhdenvertaiset -nimellä halutaan korostaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden merkitystä.

Syntyhistoria

Halusimme tuottaa hankkeessa opetusmateriaalia. Podcastit valikoituivat luontevana esitystapana, kun mietimme erilaisia materiaalien tuottamistapoja, sillä sarjan haastattelijana ja toimittajana on itsekin toimittajataustainen Maryan Abdulkarim.  Podcast-sarja on tuotettu NAU -Naiset tasa-arvoisesti uralle -hankkeessa, jonka päätavoitteena on edistää ja tukea naisten määrällisesti ja laadullisesti tasa-arvoista työelämään siirtymistä ja uralla etenemistä.

Käyttö

Podcast -sarjan käyttömahdollisuudet ovat laajat. Sarjaa voidaan käyttää esim. opetus- ja perehtymismateriaalina ja keskustelun avaajana. Sarjan osia voidaan käyttää erillisinä tai kokonaisuutena.

Materiaalia saa vapaasti muokata CC-BY-SA 4.0 periaatteiden mukaisesti. Materiaalia käytettäessä edellytetään, että NAU! -hankkeen nimi ja ESR-status näkyvät esityksen sisällössä tai lähdeviitetiedoissa.

Yhdenvertaiset-podcastin soittolista Youtubessa

Yhdenvertaiset-podcast: Ulla Virranniemi

Yhdenvertaiset-podcast: Jukka Maarianvaara

Yhdenvertaiset-podcast: Shadia Rask

Yhdenvertaiset-podcast: Marko Stenroos

Yhdenvertaiset-podcast: Tiina Lappalainen

Yhdenvertaiset-podcast: Kristina Stenman

Onko työkalu mielestäsi hyödyllinen? Jaa se muillekin!

Myös nämä työkalut saattaisivat kiinnostaa sinua